A karfiolt vágd kisebb rózsákra, majd főzd meg sós vízben, amíg megpuhul.
A karfiol ne legyen túlfőzve, hogy megőrizze a textúráját és ne essen szét.
A hagymát, fokhagymát és zöld chilit apróra vágd, majd egy serpenyőben pirítsd meg egy kevés olajon.
Ha szeretnéd, piríthatsz egy kevés gyömbért is a hagymával együtt, hogy még intenzívebb legyen az íz.
A megfőtt karfiolt törd össze villával, majd add hozzá a pirított hagymát, fokhagymát, köményt, garam masalát és sót.
A karfiol pürésítésénél ügyelj arra, hogy ne legyen túl pépes, inkább durvábbra hagyva.
A búzalisztet és rizslisztet keverd össze, és formálj kis golyókat a karfiolos keverékből.
Ha túl lágy a tészta, adj hozzá még egy kis rizslisztet, hogy könnyebben formázható legyen.
Melegítsd fel az olajat egy serpenyőben, és süsd a Gobi Bhaji-kat aranybarnára.
A megfelelő olajhőmérséklet segít abban, hogy a golyók kívül ropogósak legyenek és ne szívják fel az olajat.
Miután elkészültek, szedd ki a Gobi Bhaji-kat, és tedd papírtörlőre, hogy lecsöpögjenek az olajról.
A papírtörlő segít, hogy az olaj ne áztassa el a Bhaji-t, és megőrzi a ropogós textúrát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.