A marhahúst vékony csíkokra vágjuk. Egy nagy serpenyőben melegítsük fel a szezámolajat, majd adjuk hozzá a marhahúst, és pirítsuk meg, amíg barna nem lesz. A húst vegyük ki és tegyük félre.
A hús pirítása közben ne kevergesd túl sokat, hogy szépen karamellizálódjon!
A gombát szeleteljük fel, a hagymát és fokhagymát aprítsuk finomra. A serpenyőben, ahol a húst pirítottuk, adjuk hozzá a gombát, a hagymát és a fokhagymát. Pirítsuk, amíg a gomba levet nem ereszt.
A gomba gyorsan elengedi a vizet, így ügyelj rá, hogy ne égesd meg őket, csak finoman pirítsd meg őket!
Amikor a gomba és a hagyma megpirult, öntsük vissza a marhahúst a serpenyőbe. Adjunk hozzá szójaszószt, cayenne borsot, és öntsük fel a vízzel. Főzzük össze 15-20 percig alacsony hőmérsékleten.
A szójaszósz ízét fokozhatjuk egy kevés cukorral, ha édesebben szereted!
Főzzük meg a tojásokat, majd hámozzuk meg és vágjuk félbe. A főzés utolsó 5 percében adjuk hozzá a szójabab csírát, majd az ételt vegyük le a tűzről.
A tojásokat keményre főzd, hogy szép formájúak maradjanak a tálaláskor.
Tálaláskor helyezzük az elkészült leveshez a főtt tojásokat és a friss zöldhagymát, és az ételt forrón tálaljuk.
A zöldhagymát apróra vágva szórjuk a tetejére, így még frissebb ízt ad a levesnek!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.