Szeleteld fel a paradicsomot, uborkåt és piros hagymåt vékony karikåkra.
A zöldsĂ©geket egyforma vastagsĂĄgĂșra szeleteld, hogy egyenletesen oszlanak el a pitĂĄban.
VĂĄgd fĂ©lbe az olĂvabogyĂłkat, Ă©s morzsold össze a feta sajtot kisebb darabokra.
A feta sajtot ne morzsold tĂșl aprĂłra, hogy Ă©rezhetĆek legyenek a darabok a salĂĄtĂĄban.
Egy tĂĄlban keverd össze a szeletelt zöldsĂ©geket, az olĂvabogyĂłt Ă©s a feta sajtot.
Ăvatosan keverd össze a salĂĄtĂĄt, hogy a zöldsĂ©gek ne törjenek össze.
KĂ©szĂtsd el az öntetet: keverd össze az olĂvaolajat, citromlevet, aprĂłra vĂĄgott oregĂĄnĂłt, sĂłt Ă©s borsot.
KĂłstold meg az öntetet, Ă©s ĂzesĂtsd a sajĂĄt ĂzlĂ©sed szerint. Ha savanyĂșbban szereted, adj hozzĂĄ több citromlevet.
Ăntsd rĂĄ az öntetet a salĂĄtĂĄra, Ă©s keverd össze Ăłvatosan.
Ne öntsd rå az összes öntetet egyszerre, hanem fokozatosan adagold, hogy a salåta ne åzzon el.
MelegĂtsd elĆ a pita kenyeret egy serpenyĆben vagy sĂŒtĆben, hogy kissĂ© ropogĂłs legyen.
A pita kenyeret ne melegĂtsd tĂșl, mert kiszĂĄradhat Ă©s törĂ©kennyĂ© vĂĄlhat.
A meleg pitåk belsejét töltsd meg a görög salåtåval.
Ne töltsd tĂșl a pitĂĄkat, mert nehĂ©z lesz Ćket összehajtani Ă©s enni.
Azonnal tĂĄlald, opcionĂĄlisan egy kevĂ©s extra olĂvaolajjal megcsorgatva.
Ha nem azonnal tĂĄlalod, a salĂĄtĂĄt Ă©s a pitĂĄt kĂŒlön tĂĄrold, hogy a pita ne ĂĄzzon el.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.