Forraljunk fel 200 ml vizet, és öntsük egy hőálló pohárba vagy bögrébe.
A víz forralásához használhatsz vízforralót is, így gyorsabb.
Adjuk hozzá a barna cukrot, és keverjük addig, amíg teljesen feloldódik.
A barna cukor helyett használhatsz fehér cukrot is, de a barna cukor mélyebb, karamellesebb ízt ad az italnak.
Öntsük hozzá a rumot és a frissen facsart citromlevet, majd keverjük alaposan össze.
A rum mennyiségét ízlés szerint állítsd be. A frissen facsart citromlé sokkal finomabb, mint a bolti citromlé.
Helyezzünk egy citromszeletet a pohárba díszítésként, majd tálaljuk az italt forrón.
A citromszeletet vágd vékonyra, hogy könnyen beleférjen a pohárba, és jobban kiadja az ízét.
Ízlés szerint állítsuk be az ízeket további cukor vagy citromlé hozzáadásával.
Kóstold meg az italt, és ha túl savanyú, adj hozzá több cukrot, ha túl édes, adj hozzá több citromlevet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.