BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
MelegĂtsd elĆ a sĂŒtĆt 100°C-ra, Ă©s bĂ©lelj ki egy tepsit sĂŒtĆpapĂrral.
Fontos a pontos hĆmĂ©rsĂ©klet, mert a habcsĂłk nem sĂŒl, hanem szĂĄrĂtjuk.
Egy tiszta keverĆtĂĄlban verd fel a tojĂĄsfehĂ©rjĂ©ket egy csipet sĂłval, amĂg lĂĄgy habot kapsz.
A tĂĄl Ă©s a habverĆ legyen teljesen zsĂrmentes, kĂŒlönben nem fog felverĆdni a fehĂ©rje. HasznĂĄlj ecetet vagy citromlevet a zsĂrtalanĂtĂĄshoz.
Fokozatosan add hozzĂĄ a cukrot, kanalankĂ©nt, miközben folyamatosan vered, amĂg a hab fĂ©nyes Ă©s kemĂ©ny lesz.
A cukrot lassan adagold, hogy a hab stabil maradjon. Addig verd, amĂg a hab csĂșcsot nem tart.
Add hozzĂĄ a vanĂliakivonatot, Ă©s keverd tovĂĄbb, hogy egyenletesen eloszoljon a habban.
Ăvatosan keverd el a vanĂliĂĄt, hogy ne törjön össze a hab.
Egy habzsĂĄk segĂtsĂ©gĂ©vel vagy kanĂĄllal formĂĄzz kis halmokat a sĂŒtĆpapĂrra.
A habzsĂĄk hasznĂĄlatĂĄval egyenletesebb formĂĄkat kaphatsz.
SĂŒsd a habcsĂłkokat 100°C-on 90-120 percig, amĂg kiszĂĄradnak Ă©s könnyedek lesznek. Hagyd a sĂŒtĆben kihƱlni.
Ha a habcsĂłkok elkezdenek barnulni, vedd lejjebb a hĆfokot. A sĂŒtĆ ajtajĂĄt rĂ©snyire nyitva hagyhatod, hogy a pĂĄra tĂĄvozzon.
A kĂ©sz habcsĂłkokat lĂ©gmentesen zĂĄrhatĂł dobozban tĂĄrold, hogy megĆrizzĂ©k a roppanĂłssĂĄgukat.
A nedvessĂ©gtĆl a habcsĂłk meglĂĄgyul, ezĂ©rt fontos a lĂ©gmentes tĂĄrolĂĄs.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.