Egy lábasba öntsd bele a tejet, és melegítsd fel közepes lángon, de ne forrald fel.
Ha a tej felforr, egy vékony hártya képződhet a tetején. Figyelj rá, hogy ez ne történjen meg.
Add hozzá a kakaóport és a cukrot, majd folyamatos keverés mellett oldd fel a tejben.
A kakaóport szitáld a tejbe, hogy elkerüld a csomósodást. Használhatsz cukor helyett mézet is.
Öntsd a forró kakaót egy nagy bögrébe.
A bögre legyen előmelegítve, hogy a kakaó tovább maradjon forró.
Tetejére nyomj tejszínhabot, és szórd meg csokoládéforgáccsal.
A tejszínhabot közvetlenül a tálalás előtt nyomd a kakaó tetejére, hogy ne olvadjon el.
Tálald az italt forrón, és élvezd a habos kakaó gazdag ízét.
Kínálhatsz mellé kekszet vagy aprósüteményt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.