A haggis-t szeleteld fel kisebb darabokra, és tedd félre.
A haggis gazdag ízű, ezért nem szükséges túl nagy mennyiség, hogy a palacsintában érezhető legyen.
Egy tálban keverd össze a lisztet, tojásokat, tejet, sót és borsot, hogy sima tésztát kapj.
A tésztát folyamatos keveréssel készítsd, hogy ne legyenek csomók.
Egy serpenyőben hevíts egy kis olajat, majd öntsd bele a tésztát. Készíts a palacsintákat, mint a hagyományos palacsintát, mindkét oldalát süsd meg.
Használj közepes lángot, hogy a palacsinta ne égjen meg gyorsan, hanem szépen aranybarnára süljön.
Amikor a palacsinták elkészültek, helyezd a közepükbe a haggis szeleteket, majd hajtsd össze őket.
A haggis-t finomra vágva is hozzáadhatod, hogy egyenletesebben eloszoljon a palacsintában.
A tejszínt hevítsd fel egy serpenyőben, majd öntsd a palacsintákra, és főzd egy pár percig, amíg az ízek összeérnek.
A tejszín finom krémes állagot ad az ételnek, de ha sűrűbb szószt szeretnél, egy kis kukoricakeményítőt is hozzáadhatsz.
Tálald friss petrezselyemmel díszítve.
A petrezselyem frissességet és színt ad a palacsintának, ami még étvágygerjesztőbbé teszi.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.