A vöröshagymåt és fokhagymåt apróra vågjuk, a paradicsomot felkockåzzuk.
Ha a hagymĂĄt kevĂ©s sĂłval összekeverjĂŒk Ă©s ĂĄllni hagyjuk, az Ăze enyhĂŒlni fog.
A joghurtot egy tĂĄlba tesszĂŒk, Ă©s hozzĂĄadjuk a felaprĂtott hagymĂĄt, fokhagymĂĄt Ă©s paradicsomot.
A joghurt legyen friss Ă©s sƱrƱ, Ăgy gazdagabb lesz az Ăze.
Adjuk hozzĂĄ a kömĂ©nyt, sĂłt Ă©s borsot, majd jĂłl keverjĂŒk össze.
A kömĂ©ny enyhe fƱszeressĂ©get ad a raitĂĄnak, ha szeretnĂ©d erĆsebb ĂzƱvĂ© tenni, egy kis Ćrölt chili is jĂłl illik hozzĂĄ.
ĂntsĂŒk bele az olĂvaolajat, Ă©s szĂłrjuk meg friss korianderrel.
A friss koriander Ăze nagyszerƱen frissĂti a raitĂĄt, de ha nem szereted, petrezselyem is jĂłl illik hozzĂĄ.
HƱtĆben pihentessĂŒk legalĂĄbb 30 percig, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
A raita hidegen a legfinomabb, mivel az Ăzek jobban összeĂ©rnek, ha hƱtĆben pihennek.
Tålald friss naan kenyérrel vagy mint köret indiai ételekhez.
A raita frissĂtĆ kĂsĂ©rĆje lehet fƱszeres Ă©teleknek, mivel enyhĂti azok csĂpĆssĂ©gĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.