A sertéshúst tedd egy nagy fazékba, öntsd fel vízzel, és forrald fel. Amikor felforr, vedd le a habot és főzd 1,5-2 órán keresztül, amíg a hús megpuhul.
A hús főzése alatt a habot mindig távolítsd el, hogy a leves tiszta maradjon.
A krumplit hámozd meg és vágd nagyobb darabokra. A hagymát, fokhagymát és gyömbért apróra vágd.
A krumpli darabjai maradjanak nagyobbak, hogy a főzés alatt ne essenek szét.
A zöld chili paprikát vágd fel, és add hozzá a főzővízhez, hogy egy kis csípősséget adjon a levesnek.
Ha nem szereted a nagyon csípős ízt, csökkentsd a chili mennyiségét.
Tedd hozzá a hagymát, fokhagymát, gyömbért és a szójababból készült pasztát a leveshez. Keverd jól össze és főzd tovább 30 percig.
A szójapaszta gazdagítja a leves ízét, és egyedi umami ízt ad hozzá.
Amikor a hús és a krumpli megpuhult, add hozzá a sót és borsot. Kóstold meg, és ha szükséges, ízesítsd még egy kicsit.
A só és bors mennyiségét az ízlésed szerint állíthatod be.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel, és a gamjatang készen is van.
A friss koriander friss ízt ad a levesnek, így ne hagyd ki!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.