A marhahúst vékony csíkokra vágjuk. Ha vastagabb húsokat használunk, ne felejtsük el, hogy hosszú ideig kell párolni, hogy puha legyen.
A hús szeletelésénél érdemes éles késsel dolgozni, hogy könnyen vékony szeletekre vágjuk.
A húslé alapot felmelegítjük egy nagy lábasban, és hozzáadjuk a zöldséges alaplét. Ezt felforraljuk, majd alacsony lángon felfőzzük a húst és a gombát. Tedd hozzá a bambuszrügyet, a fokhagymát és az apróra vágott hagymát.
A lébe lehet egy kis sót adni, hogy kiemeljük az ízeket, de a hal szósz már egy kis sós ízt ad hozzá.
A rizstésztát főzd meg a csomagoláson lévő utasítások szerint, majd szűrd le és öblítsd át hideg vízzel.
Ha a tészta túlfőz, akkor ragacsossá válhat, ezért mindig figyelj oda a főzési időre.
A levest egy tálba öntjük, a tésztát és a fűszernövényeket hozzáadjuk. Díszítésül tegyük bele a koriandert és egy kis friss zöldhagymát.
A koriander friss íze igazi ízkülönlegességet ad a leveshez, de ha nem szereted, akkor elhagyható.
Tálaljuk a levest azonnal, miután a hús teljesen megpuhult és az összes hozzávaló összeér.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.