Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra. Nyújtsd ki a pizza tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsiben.
A magas hőfok biztosítja, hogy a pizza tésztája ropogós legyen.
Kend meg a tésztát paradicsomszósszal, ügyelve arra, hogy egyenletesen oszlasd el, de hagyj egy kis peremet a szélén.
A túl sok szósz eláztathatja a tésztát, ezért figyelj az egyenletes, vékony rétegre.
Szórd meg a reszelt mozzarellával, hogy alapot adj az ízeknek.
A mozzarella egyenletesen olvad, és jól tartja a többi feltétet.
Helyezd rá a szalámi-, sonka- és kolbászszeleteket egyenletesen elosztva, hogy minden szeletre jusson hús.
A feltéteket ne halmozd egymásra, mert akkor nem sülnek át egyenletesen.
Szórd meg az oregánóval és a bazsalikommal, majd locsold meg egy kevés olívaolajjal a tetejét, hogy extra ízt adj.
Az olívaolaj segít a feltéteknek ropogósra sülni.
Süsd a pizzát az előmelegített sütőben 12-15 percig, amíg a tészta ropogósra sül, a sajt pedig megolvad és enyhén aranybarna lesz.
Figyeld a pizzát sütés közben, mert a sütési idő sütőfüggő lehet.
Hagyd a pizzát pár percig hűlni, majd szeleteld fel és tálald frissen.
A pizzavágó helyett használhatsz ollót is, így könnyebben tudod szeletelni a pizzát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.