A sushi rizst készítsd el a szokásos módon: öblítsd le, majd főzd meg a rizst. Miután kész, ízesítsd a szójaszósszal és egy kis cukorral, hogy a rizs a megfelelő ragacsos állagot elérje.
A rizst mindig hagyd pihenni a főzés után, hogy az ízek egyenletesen eloszoljanak benne.
A friss tonhalt vágd kis kockákra. Egy tálban keverd össze a tonhalat a majonézzel és egy kis wasabival, hogy fűszeres ízt kapjon.
A wasabi mennyiségét az ízlésed szerint szabályozhatod, ha jobban szereted a csípőset, akkor nyugodtan adj hozzá többet.
Az inari zsebeket óvatosan nyisd ki. A belsejüket töltsd meg a friss rizses keverékkel.
Az inari zsebeket ne töltsd túl, hogy ne szakadjanak szét, de jól nyomkodd meg, hogy egyenletesen eloszlik a rizs.
A tonhalas majonézes keveréket halmozd rá a töltött inari zsebekre.
A tonhalat ügyelj arra, hogy ne nyomd el teljesen, hanem hagyj egy kis textúrát, hogy finom legyen.
Tálald a kész inarizushikat szezámmaggal megszórva, és a tetejét egy kis lime levéllel is megdíszítheted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.