A csirkehúst vágd kisebb kockákra, a chorizót pedig szeletekre. Egy nagy serpenyőben az olívaolajon pirítsd meg a csirkét és a chorizót.
A csirkehúst ügyelj, hogy ne pirítsd túl, hogy szaftos maradjon, és a chorizó adja a kellemes fűszerességet.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, és add hozzá a serpenyőbe. Pirítsd meg őket, amíg üvegesek nem lesznek.
A fokhagyma ne égjen meg, mert keserű ízt adhat, így ha gyorsan pirul, vedd le a tűzről egy pillanatra.
A zöld paprikát és paradicsomot vágd fel, és add a serpenyőbe. Pirítsd őket 5 percig.
A paradicsom extra levet ad, amely gazdagítja az ételt, ezért ügyelj rá, hogy jól összekeverd.
A rizst öblítsd le, majd add a serpenyőbe. Keverd át a hozzávalókkal.
A rizst ne hagyd szárazon, keverd el, hogy egyenletesen felvehesse a fűszereket.
Öntsd hozzá a zöldségalaplevet, sózd, borsozd, és add hozzá a köményt és pirospaprikát. Főzd 15-20 percig, amíg a rizs megpuhul.
Ha szükséges, pótold a levet, hogy ne égjen le a rizs, és hogy a szósz sűrűsége ideális legyen.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel.
A koriander friss, citrusos íze frissíti az ételt, így érdemes bőségesen használni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.