A puffasztott rizst tedd egy nagy tálba. Ha szeretnéd, enyhén piríthatod, hogy ropogósabb legyen.
A puffasztott rizs gyorsan elpárolgathatja a nedvességet, ezért fontos, hogy ne hagyd túl sokáig a tálban.
A sárgarépát és a zöld chilit vágd apróra, majd add hozzá a puffasztott rizshez.
A sárgarépa és a zöld chili friss, ropogós ízt ad az ételnek, így ne hagyd el őket!
A fokhagymát finomra aprítsd fel, és tedd a tálba.
A fokhagyma erőteljes íze kiemeli a Jhalmuri fűszeres ízvilágát, de ne használj túl sokat belőle, hogy ne legyen túl erős.
Add hozzá a pörkölt borsot és a sót, majd keverd össze alaposan.
A pörkölt bors különleges ízt ad az ételnek, ami tökéletes kiegészítője lesz a friss zöldségekkel.
Locsold meg a tamarind szósszal, majd adj hozzá egy evőkanál pálmacukrot.
A tamarind szósz enyhén savanykás ízt ad, amely remekül illik a puffasztott rizshez.
Szórd meg friss korianderrel és egy kevés lime levével, majd jól keverd össze az egészet.
A lime frissítő hatású, és csodálatosan kiegyensúlyozza a fűszeres és savanykás ízeket.
Végül szórd meg a Jhalmurit kókuszreszelékkel, és tálald frissen.
A kókuszreszelék extra ropogósságot és egy kis édességet ad, ami tökéletesen illik az ételhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.