A burgonyát főzd meg, majd törd össze egy villával. Az összetört burgonyát tedd félre.
A burgonyát ne főzd túl, hogy könnyen összetörd, és ne legyen túl vizes.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olajat, és add hozzá a köményt, garam masalát, pirospaprikát, és az apróra vágott fokhagymát. Pirítsd őket néhány másodpercig.
A fűszereket add hozzá az olajhoz, amikor az már forró, hogy kihozd belőlük a legjobb aromát.
Add hozzá a megfőtt burgonyát, az apróra vágott zöld chilipaprikát és a koriandert, majd jól keverd össze.
Ha túl száraznak tűnik a burgonyás töltelék, egy kevés víz hozzáadásával lágyíthatod.
A lisztet egy tálban sóval és egy kis vízzel keverd össze, hogy egy puha tésztát kapj. Pihentesd 10-15 percig.
A tészta legyen lágy és rugalmas, de nem túl ragadós.
A pihentetett tésztából kis golyókat formázz. Minden golyó közepébe tegyél egy kanál burgonyás tölteléket, majd zárd le a tésztát, és formázz belőle kis kerek pogácsákat.
Ne nyomd túl keményen össze, hogy a tészta szép egyenletes legyen sütéskor.
A kachorikat forró olajban süsd ki, amíg aranybarnára nem sülnek. Ne zsúfold túl az olajat, hogy egyenletesen süljenek.
A megfelelő olajhőmérséklet kulcsfontosságú! Ha túl alacsony a hőmérséklet, akkor olajosak lesznek, ha túl magas, megéghetnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.