A kĂĄsĂĄt alaposan öblĂtsĂŒk le hideg vĂzben, hogy eltĂĄvolĂtsuk a felesleges port.
Ne hagyjuk ki ezt a lĂ©pĂ©st, mert Ăgy a kĂĄsa nem lesz ragacsos.
A hagymĂĄt vĂĄgjuk aprĂłra Ă©s egy serpenyĆben olajon pirĂtsuk meg aranybarnĂĄra.
A hagyma pirĂtĂĄsa közben fokozatosan engedhetjĂŒk ki a termĂ©szetes Ă©dessĂ©gĂ©t, Ăgy a kĂĄsa Ăze is gazdagabb lesz.
A vizet forraljuk fel egy nagy låbasban. Amikor felforrt, adjuk hozzå a sót és az olajat.
Az olaj segĂt, hogy a kĂĄsa ne tapadjon össze, Ăgy könnyen tĂĄlalhatĂł lesz.
Adjuk hozzĂĄ a kĂĄsĂĄt a forrĂł vĂzhez, Ă©s folyamatos kevergetĂ©s mellett, alacsony hĆmĂ©rsĂ©kleten fĆzzĂŒk 10-15 percig, amĂg meg nem puhul.
A kĂĄsĂĄt lassĂș tƱzön fĆzzĂŒk, Ăgy nem fog kifröccsenni a vĂz, Ă©s a szemek szĂ©pen megpuhulnak.
Ha a kĂĄsa megfĆtt, vegyĂŒk le a tƱzrĆl, Ă©s hagyjuk 5 percig pihenni, hogy az összes folyadĂ©kot beszĂvja.
Ez a lĂ©pĂ©s biztosĂtja, hogy a kĂĄsa igazĂĄn puhĂĄra Ă©s Ăzesre fĆjön.
TĂĄlaljuk a kĂ©sz kĂĄsĂĄt a pirĂtott hagymĂĄval.
A pirĂtott hagyma egy gazdag Ăzt ad a kĂĄsĂĄnak, Ă©s tökĂ©letesen kiegĂ©szĂti annak finom, enyhĂ©n diĂłs ĂzĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.