Az erjesztett feketebabot öblítsd le vízzel, és hagyd lecsepegni.
Az öblítés segít eltávolítani a felesleges sót a babról.
Aprítsd finomra a fokhagymát és a gyömbért.
Minél apróbbra vágod, annál jobban kiadják az ízüket.
Hevítsd fel a szezámolajat egy serpenyőben, és pirítsd meg benne a fokhagymát, gyömbért és feketebabot.
Vigyázz, hogy ne égesd meg a fokhagymát, mert keserű lesz.
Add hozzá a szójaszószt, vizet, barna cukrot, rizsecetet és a csilipelyhet. Keverd össze, és hagyd főni 5 percig.
A barna cukor helyett használhatsz mézet is.
Keverd el a kukoricakeményítőt egy kevés vízzel, és add a szószhoz, hogy besűrűsödjön.
A kukoricakeményítőt mindig hideg vízzel keverd el, különben csomós lesz a szósz.
Tálald sült zöldségekkel, rizzsel vagy tésztával.
Nagyon jól illik brokkolihoz, paprikához és gombához.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.