A bulgurt tedd egy nagy tálba, és önts rá forró vizet, majd hagyd állni 10 percig, hogy megpuhuljon.
Ha gyorsan szeretnéd felpuhítani a bulgurt, forrázd le, és hagyd fedő alatt pihenni.
A paradicsomot és a kígyóuborkát vágd apró kockákra, és add hozzá a bulgurhoz.
A paradicsomot és uborkát ne vágd túl apróra, hogy megőrizzék friss textúrájukat.
Adjuk hozzá az apróra vágott friss petrezselymet, olívaolajat, citromlevet, és a gránátalma szirupot. Sózd és borsozd ízlés szerint.
A gránátalma szirup ad egy kellemes édes-savanyú ízt, ami különlegesebbé teszi a salátát.
A diót durvára vágva pirítsd meg egy serpenyőben, majd szórd a salátára.
A pirított dió extra roppanósságot ad az ételnek, és még gazdagabbá teszi az ízét.
Alaposan keverd össze az összes hozzávalót, majd tálald frissen.
Ez a saláta tökéletes kísérője lehet a főételnek vagy egy könnyű nyári vacsorának.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.