A couscous-t egy tálba öntjük, és hozzáadjuk a sót.
Fontos, hogy a couscousot jól fűszerezzük, így már az előkészítéskor adjuk hozzá a sót.
Forraljunk vizet, majd öntsük rá a couscous-ra. Az edényt lefedjük, és hagyjuk pihenni 5 percig, hogy a couscous felszívja a vizet.
Ne keverjük meg a couscous-t azonnal, hagyjuk, hogy a gőz hatására megpuhuljon.
Amikor a couscous megpuhult, óvatosan keverjük át villával, hogy a szemek szétváljanak és ne ragadjanak össze.
A villával való átkeverés segít, hogy a couscous könnyű és laza maradjon.
Adjunk hozzá olívaolajat, és keverjük jól el, hogy a szemek ne ragadjanak össze.
Az olívaolaj segít a couscousnak ízletesebbé válni, és segít megőrizni a laza állagát.
Szórjuk meg friss korianderrel, és tálaljuk az ételt melegen.
A friss koriander kiválóan illik a couscous-hoz, és friss ízt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.