A kását alaposan öblítsük le hideg vízben, hogy eltávolítsuk a felesleges port.
Ne hagyjuk ki ezt a lépést, mert így a kása nem lesz ragacsos.
A vizet forraljuk fel egy nagy lábasban. Amikor felforrt, adjuk hozzá a sót és az olajat.
Az olaj segít, hogy a kása ne tapadjon össze, így könnyen tálalható lesz.
Adjuk hozzá a kását a forró vízhez, és folyamatos kevergetés mellett, alacsony hőmérsékleten főzzük 10-15 percig, amíg meg nem puhul.
A kását lassú tűzön főzzük, így nem fog kifröccsenni a víz, és a szemek szépen megpuhulnak.
Ha a kása megfőtt, vegyük le a tűzről, és hagyjuk 5 percig pihenni, hogy az összes folyadékot beszívja.
Ez a lépés biztosítja, hogy a kása igazán puhára és ízesre főjön.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.