Kezd a humusz és tzatziki előkészítésével. A hummuszt egy tálban helyezd el, a tzatzikit pedig tálald külön kis tálkában.
A tzatziki legyen hideg, hogy frissítő hatása legyen. A hummuszhoz friss citromlevet is adhatsz a frissebb ízért.
A feta sajtot vágd kis kockákra és helyezd el a tálon. Tálalás előtt locsold meg egy kevés olívaolajjal, hogy még ízletesebb legyen.
A feta sajt ízét fokozhatod, ha egy kis friss citromlevet is csepegtetsz rá.
A friss zöldségeket (uborka, paradicsom, paprika) mosd meg és vágd apró darabokra.
A zöldségek szép színét és frissességét megőrizheted, ha röviden hűtőben pihenteted őket tálalás előtt.
A pita kenyeret vágd kis falatnyi darabokra, majd egy serpenyőben egy kis olívaolajjal pirítsd meg, hogy még ínycsiklandóbb legyen.
A pita kenyeret ne pirítsd túl, hogy ne legyen kemény. A friss pita puhaságát a legjobb megőrizni.
Az olívabogyókat helyezd tálra, és szórd meg a friss petrezselyemmel.
Ha szeretnéd, az olívabogyót egy kicsit összezúzhatod, hogy még jobban felszívja az olívaolaj ízét.
Tálald az elkészített hozzávalókat egy nagy tányéron, és tálalj mellé egy szelet citromot, amit az ételre csavarhatsz.
A citrom frissítő íze még inkább kiemeli a különböző falatkákat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.