A kenyérszeleteket helyezd egy tiszta felületre, majd egyesével kend meg a pesto szósszal.
A pesto szósszal alaposan kend meg mindkét szelet kenyeret, hogy ízletes legyen az egész panini.
Helyezd el a sonkát és a mozzarellát egy-egy kenyérszeletre.
A mozzarella sajtot szorosan vágd fel, hogy minden falatba jusson belőle.
A másik szelet kenyeret helyezd rá, majd finoman nyomd le a paninit, hogy a sajt megolvadjon.
Ha van panini sajtó, használd azt, hogy a panini egyenletesen megpiruljon és a sajt szépen megolvadjon.
Az olívaolajat egy serpenyőben melegítsd fel, majd a paninit mindkét oldalán pirítsd meg 3-4 percig, amíg a kenyér ropogós és aranybarna lesz.
Ha nincs panini sajtód, használhatsz egy nehezebb serpenyőt is, hogy lenyomd a paninit, így gyorsabban sül.
Miután mindkét oldalát megsütötted, vedd ki a paninit a serpenyőből, majd tálald melegen.
A paninit mindig melegen tálald, így a sajt még folyós és krémes marad!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.