Tedd a tejet egy nagy edénybe, és forrald fel közepes långon.
HasznĂĄlj friss, teljes tejjel kĂ©szĂtett alapot a gazdag ĂzĂ©rt.
Amikor a tej forrni kezd, add hozzĂĄ a citromlevet, Ă©s keverd meg. A tej hamarosan kicsapĂłdik, Ă©s a savĂł elvĂĄlik a tĂșrĂłtĂłl.
Lassan add hozzĂĄ a citromlevet, hogy megfelelĆen kicsapĂłdjon a tej.
Tedd a tĂșrĂłs masszĂĄt egy szƱrĆbe, hogy lecsöpögjön a savĂł. Hagyd, hogy a tĂșrĂł teljesen lecsöpögjön, majd mosd ĂĄt hideg vĂzzel.
Az alapos leöblĂtĂ©s segĂt eltĂĄvolĂtani a citromsav ĂzĂ©t.
Amikor a tĂșrĂł szĂĄraz, gyĂșrd össze sima tĂ©sztĂĄvĂĄ. Tartsd a tĂ©sztĂĄt puha ĂĄllagĂșnak, hogy könnyen formĂĄzhatĂł legyen.
Ne dolgozd tĂșl a tĂ©sztĂĄt, mert az kemĂ©nyebbĂ© teheti a RasgullĂĄkat.
FormĂĄzz kis gömböket a tĂșrĂłbĂłl, Ă©s tedd Ćket egy forrĂł, de nem forrĂĄzĂł cukros vĂzbe. FĆzd a gömböket körĂŒlbelĂŒl 15-20 percig, amĂg megduzzadnak.
Figyelj arra, hogy a vĂz ne forrjon tĂșl erĆsen, hogy a RasgullĂĄk ne törjenek szĂ©t.
MiutĂĄn a RasgullĂĄk megduzzadtak, vedd le Ćket a tƱzrĆl, Ă©s hagyd hƱlni a cukros szirupban.
A szirupot hagyd, hogy egy kicsit lehƱljön, hogy jobban åtjårja a Rasgullåkat.
Tålald a Rasgullåkat hƱtve, és élvezd ezt a finom indiai édességet!
A Rasgulla mĂ©g finomabb, ha hƱtĆben pihenteted egy ideig, hogy a szirup teljesen beszĂvja.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.