A kombu hínárt áztasd be meleg vízbe 10-15 percre, amíg megpuhul és felélénkül. Az áztatott kombut vágd kisebb darabokra.
A kombu hínár könnyen megszívja magát vízzel, ezért ne áztasd túl sokáig, különben túl puha lesz.
A daikont hámozd meg, és vágd vékony szeletekre vagy csíkokra. Ha van, használhatsz mandolint, hogy minél vékonyabb szeleteket kapj.
A daikonnak frissnek és ropogósnak kell lennie, így ha túl vastag szeleteket vágsz, elveszítheti a kívánt textúrát.
A vörös chilit vágd apróra, majd add hozzá a daikonhoz és a kombuhoz.
A chili adagolása ízlés kérdése, így ha nem szereted túl csípősen, csökkentsd a mennyiségét.
A szezámolajat, szójaszószt, rizsecetet és cukrot keverd össze egy kis tálban. Az így kapott öntetet öntsd a salátára, majd alaposan keverd össze.
A cukor feloldódásához melegítheted kicsit az öntetet, így könnyebben elkeveredik.
Szórd meg a salátát friss korianderrel és szezámmaggal a tálalás előtt.
A koriander frissessége kiemeli a saláta ízeit, és még színesebbé teszi a tálat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.