A kurutot alaposan öblítsd le hideg vízben, hogy a szennyeződéseket eltávolítsd.
A kurut leöblítése segít eltávolítani a szennyeződéseket és puhítja a szárított joghurtot, így könnyebben elkészíthető.
Tedd a kurutot egy tálba, és öntsd rá a vizet. Hagyd ázni 15-20 percig, hogy teljesen megpuhuljon.
Az áztatás lehetővé teszi, hogy a kurut visszanyerje puhaságát, és a só könnyebben be tudja szívódni.
Ezután add hozzá a sót, és jól keverd össze. Hagyd pihenni 5-10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A só mennyisége ízlés szerint változtatható, de ügyelj arra, hogy ne legyen túl sós.
Tálald a kurutot hidegen, önálló ételként vagy köretként.
A sózott kurut egy friss saláta vagy sült hús mellé is remek kiegészítő lehet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.