A kurutot apró darabokra vágd vagy törd össze, majd tedd egy tálba.
Ha a kurut nagyon kemény, egy kicsit áztathatod meleg vízben, hogy lágyabbá váljon.
A fokhagymát zúzd össze, és add hozzá a kuruthoz.
A fokhagyma élezettsége még gazdagabbá teszi a kurut ízét, így ne hagyd ki.
Szórd meg szárított kaporral, majd locsold meg friss citromlével, és alaposan keverd össze.
A szárított kapor intenzívebb ízt ad az ételnek, és segít kiemelni a kurut ízét.
Önts egy kis olívaolajat a tálba, és keverd össze, hogy minden hozzávaló egyenletesen eloszoljon.
Az olívaolaj gazdag ízt ad és segíti, hogy a fűszerek jobban rátapadjanak a kurutra.
Tálald a kurut friss petrezselyemmel díszítve.
A petrezselyem friss íze és zöld színe jól illik a kuruthoz, frissé és élénkké téve az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.