A lạp xưởng kolbászokat alaposan öblítsd le, majd vágd fel kis darabokra.
A kolbászokat ne vágd túl apróra, hogy ne veszítsenek az ízükből sütés közben.
A fokhagymát és gyömbért apróra vágd.
A friss gyömbér és fokhagyma illata igazán feldobja a kolbászt.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a felvágott kolbászokat. Pirítsd őket 5-7 percig, amíg meg nem barnulnak.
A kolbásznak szép, aranybarna színt kell kapnia, hogy gazdag ízű legyen.
Ezután add hozzá a felaprított fokhagymát és gyömbért, és pirítsd tovább 2-3 percig, amíg az illatok összeérnek.
Figyelj arra, hogy a fokhagyma és a gyömbér ne égjen meg, mert akkor keserűvé válhatnak.
Öntsd hozzá a mézet és a szójaszószt, majd keverd jól össze. Hagyd, hogy a szósz besűrűsödjön és ragadós állagot kapjon.
A méz adja meg a kolbász édességét, amely tökéletesen harmonizál a sós szójaszósszal.
Amikor a szósz sűrűsödik, szórd meg a tetejét korianderrel és szezámmaggal, majd tálald melegen.
A koriander frissessége és a szezámmag ropogóssága tökéletes kiegészítője a kolbásznak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.