A Leipäjuusto sajtot szeleteld fel, majd egy serpenyőben hevítsd fel a vajat közepes hőmérsékleten.
A sajtot csak addig süsd, amíg enyhén megolvad és elkezd színt kapni. Ha túl sokáig sütöd, megkeményedhet.
A fahéjat és a cukrot keverd össze egy kis tálban.
A fahéj és cukor keverékét ízlés szerint állíthatod, ha édesebbre vagy fűszeresebbre szeretnéd.
Amikor a sajt szépen megpirult, szórd meg a fahéjas cukorral, majd tálald egy tányérra.
A cukor és fahéj kombinációja édes és fűszeres ízt ad, ami remekül kiegészíti a sajt természetes ízét.
A tálalt sajtot friss áfonyával díszítsd, hogy friss ízekkel is gazdagítsd.
Az áfonya friss íze kiemeli a desszert ízét és szép színt ad a tálalásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.