A diókat egy serpenyőben szárazon pirítsd meg közepes lángon, amíg enyhén aranybarna színt nem kapnak. Ha elkészültek, hagyd őket hűlni.
A diókat ne pirítsd túl, hogy ne keseredjenek el. Ha szükséges, egy kevés sót is szórhatsz rájuk a végén.
A Leipäjuusto sajtot szeleteld fel kis darabokra. Egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, és süsd meg a sajtot, amíg enyhén aranybarna nem lesz.
A sajtot ne süsd túl, mert könnyen megolvad. Ügyelj arra, hogy a szeletek mindkét oldalukon szépen megsüljenek.
Miután megsült, tálald a sajtot a pirított dióval, és locsold meg mézzel. A friss korianderleveleket szórd rá a tetejére a szép szín és friss íz érdekében.
A koriander frissességet és egy kis extra ízt ad a sajtnak és a dióknak, így ne hagyd ki!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.