A vegán sajtot vágd kis kockákra, és tedd egy tálba.
Használhatsz bármilyen növényi alapú sajtot, ami könnyen olvad.
A kókuszkrémet és a citromlevet add hozzá a sajthoz, majd keverd össze, hogy sima krémet kapj.
A kókuszkrém segít a krémes textúra kialakításában, de más növényi alapú krém is használható.
A fokhagymát zúzd össze, és add hozzá a vegán sajtkeverékhez. Ízesítsd sóval, oregánóval és bazsalikommal.
A friss fűszerek az ízeket még jobban kiemelik, így érdemes frisset használni.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és a pita kenyereket egyenként pirítsd meg mindkét oldalát, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.
A pita kenyeret a sütőben is melegítheted, hogy gyorsabb legyen.
A mandulát vágd apróra, és szórd a kész vegán sajtra, hogy extra ropogós és ízes réteget kapjon.
A mandula pörkölése egy kis extra ízt adhat a recepthez.
Tálald a pirított pitát a vegán sajttal, és díszítsd friss bazsalikommal és oregánóval.
A kész ételt frissen a legfinomabb tálalni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.