Az édesburgonyát hámozd meg, majd vágd fel kis kockákra, és tedd egy serpenyőbe. Pár percig süsd közepes lángon, amíg enyhén megpirul.
Az édesburgonyát akár sütőben is megsütheted, ha szeretnéd, hogy még ropogósabb legyen.
A darált húst egy serpenyőben, egy evőkanál olajon pirítsd meg, majd add hozzá a finomra vágott hagymát és fokhagymát, és süsd tovább, amíg üvegesek nem lesznek.
A húsnak elég, ha kicsit megpirul, hogy megkapja az ízeket, de ne süsd túl, mert akkor száraz lesz.
Add hozzá a szójaszószt, a borsot és a sót, majd öntsd rá a vizet, és párold, amíg a hús teljesen meg nem puhul.
Ha szükséges, egy kis extra vízzel felöntheted, hogy ne legyen túl száraz a hús keveréke.
Amíg a hús készül, egy másik serpenyőben süsd meg a tojásokat. A tojásokat könnyedén készítheted tükörtojásként vagy tetszés szerint.
A tojásokat akkor vedd le a serpenyőről, amikor a fehérje teljesen megszilárdult, de a sárgája még folyós maradt.
A kész édesburgonyát tálald a tányérokra, majd halmozd rá a fűszeres darált húst. Tedd a tojásokat a tetejére, és ízlés szerint szórd meg friss zöldfűszerekkel.
A friss koriander vagy petrezselyem jól illik hozzá, hogy még friss ízt adjon a fogáshoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.