A kukoricát és a babot áztasd be 6-8 órára, majd csepegtesd le.
A megfelelő áztatás segít a kukorica és bab gyorsabb főzésében, így finomabb lesz az étel.
A hagymát, fokhagymát, sárgarépát és zellert apróra vágd fel.
Az apró darabokra vágott zöldségek gyorsabban megpuhulnak, és jobban beépülnek az ízek az ételbe.
Egy nagy lábasban melegítsd fel az olívaolajat, majd pirítsd meg benne a hagymát és fokhagymát.
A pirítás segít kihozni a hagyma és fokhagyma édes ízét, ami gazdagítja a levest.
Add hozzá a sárgarépát és a zellert, majd pirítsd őket 5 percig.
A zöldségek pirítása segít abban, hogy a leves gazdag ízű legyen.
Tedd a lecsöpögtetett kukoricát, babot, füstölt kolbászt (vágd fel apróra) és a fűszerpaprikát a lábasba.
A füstölt kolbász adja meg a leves gazdag, sós ízét, ami jól illik a kukoricához és babhoz.
Öntsd hozzá a levesalapot, és sózd, borsozd ízlés szerint.
A levesalap segít kiemelni az ízeket, és egy gazdag, ízes levet ad az ételnek.
Főzd a levest közepes lángon 1-1.5 órán át, amíg a kukorica és bab megpuhul.
A hosszú főzés segít abban, hogy az ízek teljesen összeérjenek és a kukorica puha legyen.
Tálald a levest friss korianderrel díszítve, és élvezd az ínycsiklandó, gazdag ízeket.
A koriander frissességet ad az ételnek, és szép díszítést biztosít a tálaláshoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.