A mandulát finomra daráljuk, majd áztassuk be egy kis meleg vízbe, hogy a mandula íze kioldódjon.
A mandulát előzetesen pörkölhetjük is, hogy intenzívebb íze legyen.
A joghurtot és a tejet tedd egy turmixgépbe, majd add hozzá a cukrot, rózsavizet és a beáztatott mandulát.
A mandulás lassi elkészítéséhez a mandula darálása segít, hogy az ital simább textúrájú legyen.
Turmixold össze az összes hozzávalót simára.
A turmixolás során figyelj, hogy minden hozzávaló jól összekeveredjen.
Tedd hozzá a jégkockákat és turmixold tovább, hogy az ital hideg és frissítő legyen.
A jégkockák nemcsak hűtik az italt, hanem segítenek abban is, hogy simább legyen.
Tálald azonnal, és ha szeretnéd, díszítheted egy kis mandulával vagy egy kevés mandulareszelékkel a tetején.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.