Friss mango lassi pohár, díszítve korianderrel

Mango lassi

A Mango lassi egy népszerű indiai ital, amelyet mangóból, joghurtból és tejből készítenek, édesítve cukorral. A lassi frissítő és tápláló ital, amit gyakran fogyasztanak étkezések mellé. Az ital rózsavíz hozzáadásával egy különleges illatot kap, ami kiemeli a mangó édes ízét. Az édes mangó és a joghurt krémes állaga egy tökéletes kombinációt alkot, ami a forró nyári napokon igazi frissítő élményt nyújt.

Előkészület 5 perc
Elkészítés N/A
Teljes 5 perc
350 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
1 db Mangó
250 ml Joghurt
100 ml Tej
2 ek. Cukor
1 tk. Rózsavíz
6 db Jégkockák

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A mangót hámozd meg és vágd kisebb darabokra. Ha nem friss mangót használsz, konzerv mangó is megfelelő.

    Friss mangóval a legjobb, de ha nincs, konzerv mangóval is készítheted.

    2

    A mangó darabokat tedd egy turmixgépbe, add hozzá a joghurtot, tejet és a cukrot, majd turmixold össze simára.

    A mangó édessége és a joghurt krémes textúrája egyesül a legjobb ízélmény érdekében.

    3

    Add hozzá a rózsavizet és jégkockákat, majd turmixold még egy kicsit, hogy az ital frissítően hideg legyen.

    A rózsavíz extra frissítő ízt ad, de ha nem szereted, el is hagyhatod.

    4

    Tálald azonnal, és ha szeretnéd, díszítheted friss korianderrel vagy egy szelet mangóval.

    A koriander frissessége jól illik a mangóhoz, de ha nem kedveled, kihagyhatod.