A mangót hámozd meg, és vágd kis kockákra. Ha a mangó túl kemény, válassz érettebb gyümölcsöt, mert az íze gazdagabb lesz.
A mangó kockázása előtt győződj meg róla, hogy a magot jól eltávolítod.
A joghurtot egy tálban keverd simára, majd add hozzá a mangókockákat.
Ha sűrűbb raitát szeretnél, használj görög joghurtot, ha hígabban, akkor sima joghurtot.
A fokhagymát apróra vágd, majd keverd a joghurtos-mangós keverékhez.
A fokhagyma erősíti a raita ízét, de ha nem szereted a fokhagyma erősségét, kevesebbet is használhatsz.
Adj hozzá egy csipet sót, borsot, lime levét és egy kis cukrot. Keverd jól össze.
A cukor egyensúlyozza a mangó édességét, miközben a lime frissessége remekül kiegészíti.
A raitát hűtőbe tedd legalább 30 percre, hogy az ízek összeérjenek.
A hűtés segít, hogy az összes íz jobban elvegyüljön és friss, hűsítő hatása legyen.
Tálalás előtt szórd meg friss menta levelekkel, és hűtve, frissítőként kínáld.
A friss menta levelek a raita ízét frissebbé és még ínycsiklandóbbá teszik.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.