Egy kis tálban keverd össze a dijoni mustárt és a mézet, amíg sima állagot nem kapsz.
Használj jó minőségű dijoni mustárt a legjobb íz érdekében.
Add hozzá az olívaolajat, és lassan kevergetve emulgeáld a keveréket.
Az olívaolajat nagyon lassan, vékony sugárban csorgasd hozzá, miközben folyamatosan kevered, hogy a szósz krémes legyen.
Öntsd hozzá a friss citromlevet, majd ízesítsd sóval és borssal.
A citromlé mennyiségét ízlés szerint változtathatod.
Alaposan keverd össze, és tálald saláták, grillezett húsok vagy szendvicsek mellé.
A szósz kiválóan passzol lazachoz is!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.