A szeletelt sertéshúst sózd meg és fűszerezzük ízlés szerint.
Egyenletesen sózd meg a hús mindkét oldalát, hogy ne legyen túl sós.
A tojásokat verd fel, és a panírt készítsd elő egy tányérban. A tojásokat a hús mindkét oldalán jól forgatva panírozd be a szeleteket.
A tojásokat ne csak felverd, hanem egy villával is jól keverd át, hogy ne maradjanak benne darabok.
Forrósítsd fel az olajat egy serpenyőben, és a panírozott hús szeleteket mindkét oldalán süsd aranybarnára.
Ne süsd túl a húst, hogy ne száradjon ki, elég egy 3-4 perces sült oldalanként.
Miután a húsok elkészültek, helyezd őket egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
A tepsi biztosítja, hogy a húsok ne ragadjanak le a sütés alatt.
A parmezán sajtot reszeld le, és szórd meg a húst a tetején egyenletesen. Add hozzá a bacon szeleteket és a ketchupot.
A parmezán extra ízt ad az ételnek, próbáld meg ne túl sokat szórni, hogy a bacon ne pótolja a sajtot.
Előmelegített 180°C-os sütőben süsd a húst további 10 percig, amíg a parmezán megolvad és szép aranyszínű lesz.
Ellenőrizd az ételt 7 perc után, hogy a sajt ne égjen meg.
A sült húst petrezselyemmel tálald, és friss salátával kísérheted.
A friss petrezselyem nemcsak a színt adja hozzá, hanem friss ízt is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.