A friss mentát és koriandert alaposan mosd meg és szárítsd le.
A leveleket ne tépd, hanem óvatosan szedd le, hogy ne sértsd meg a friss ízeket.
A fokhagymát és a zöld chili paprikát hámozd meg és vágd apróra.
Ha nem szereted a túl csípős ízt, használj kevesebb chili paprikát.
A mentát, koriandert, fokhagymát, chili paprikát, citromlevet, cukrot és sót egy turmixgépbe tedd, és pürésítsd sima állagúra.
Ha a chutney túl sűrű lenne, adj hozzá egy kis vizet vagy joghurtot, hogy elérd a kívánt állagot.
Add hozzá a joghurtot, és keverd össze, hogy a chutney krémes legyen.
A joghurt adja meg a chutney frissességét és enyhíti a fűszeres ízt.
A kész mint chutney-t tálald frissen, és élvezd a friss, enyhén fűszeres ízeket.
A chutney frissen a legfinomabb, de hűtőben 1-2 napig is eláll.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.