A miso pasztát keverd össze a cukorral és egy kis vízzel, hogy egy sima pasztát kapj.
A miso édes és sós íze tökéletes harmóniát ad a sundae-hoz, így ne aggódj, ha túl sósnak tűnik az elején.
A sötét csokoládét olvaszd fel gőz felett, majd add hozzá a miso keverékhez.
A sötét csokoládé gazdag íze jól kiegészíti a miso édes-savanyú ízét, ezért ne használj túl sok csokoládét, hogy a miso íze ne veszítse el a dominanciáját.
A rizslisztet keverd össze a tejjel, majd folyamatos keverés mellett melegítsd fel, hogy egy sűrűbb krémet kapj.
Ne hagyd abba a keverést, hogy elkerüld a csomók képződését, és hogy a krém sima és krémes legyen.
Add hozzá a tejszínt és a vaníliát, majd keverd el jól, hogy a krém lágy és gazdag legyen.
A tejszín segít kiegyensúlyozni a miso sós ízét, és krémessé teszi a desszertet.
A keveréket hagyd kihűlni, majd tedd a hűtőbe, hogy jól lehűljön és megszilárduljon.
A hűtés segít a textúra javításában, és biztosítja, hogy a sundae valóban élvezetes legyen.
Tálald a miso alapú sundae-t egyedül vagy gyümölcsökkel, mint például friss bogyós gyümölcsökkel, és díszítsd egy kis csokoládéreszelékkel.
A friss bogyós gyümölcsök szép kontrasztot adnak az édes miso és csokoládé keverékhez, és színben is feldobják a desszertet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.