A tésztát főzd meg sós vízben az utasítások szerint, majd szűrd le és tedd félre.
Ne főzd túl a tésztát, hogy megőrizze a kívánt állagát.
A zöldségeket aprítsd fel, és egy serpenyőben pirítsd meg őket az olajjal.
A zöldségeket ne pirítsd túl, hogy megőrizzék a ropogós textúrájukat.
Egy másik serpenyőben, egy kevés olajon pirítsd meg a finomra vágott fokhagymát, hagymát és gyömbért.
A fokhagyma és gyömbér kombinációja friss, ínycsiklandó aromát ad a levesnek.
Add hozzá a miso pasztát, szójaszószt és a húsleves alaplét a serpenyőhöz, majd forrald fel.
Ha a miso paszta nem oldódik fel teljesen, egy kis vízzel keverheted, hogy sima legyen.
Add hozzá a zöldségeket a leveshez és főzd őket 5-7 percig, hogy megpuhuljanak.
A zöldségeket nem kell túlfőzni, hogy ropogósak maradjanak.
Add hozzá a főtt udon tésztát a forró leveshez, és jól keverd össze.
Győződj meg róla, hogy a tészta jól elnyeli a gazdag ízű levest.
Tálald a kész levest, és tálald frissen.
A miso alapú leves gazdag, sós és umami ízekkel rendelkezik, és a tésztával tökéletes kombináció.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.