BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
A lencsĂ©t öblĂtsd le, majd egy lĂĄbasban fĆzd meg sĂłs vĂzben 20-25 perc alatt, amĂg megpuhul.
A lencse fĆzĂ©sĂ©t ne hagyd tĂșl hosszĂșra, hogy megĆrizzĂ©k formĂĄjukat, Ă©s ne törjenek szĂ©t.
A rizst öblĂtsd le, majd egy mĂĄsik lĂĄbasban fĆzd meg 10-15 perc alatt, amĂg teljesen megpuhul.
A rizs ne fĆjön tĂșl, mert könnyen tĂșlpuhul Ă©s ragacsossĂĄ vĂĄlik.
A vöröshagymĂĄt Ă©s a fokhagymĂĄt szeleteld fel, majd az olĂvaolajon egy serpenyĆben pirĂtsd meg Ćket, amĂg aranybarnĂĄk nem lesznek.
A hagyma pirĂtĂĄsa sorĂĄn ĂŒgyelj arra, hogy ne Ă©gjen meg, hogy ne legyen keserƱ ĂzƱ.
Add hozzĂĄ a kömĂ©nyt, Ă©s pirĂtsd mĂ©g 1-2 percig, hogy az olaj ĂĄtvegye a fƱszer ĂzĂ©t.
A kömĂ©ny kiemeli az Ă©tel ĂzĂ©t, Ă©s egy kĂŒlönleges, gazdag alapot ad a Mujaddara-nak.
A kĂ©sz rizst Ă©s lencsĂ©t keverd össze a pirĂtott hagymĂĄs keverĂ©kkel, Ă©s egy kicsit hagyd összeĂ©rni az Ăzeket.
Ha a rizs tĂșl szĂĄraz, egy kevĂ©s vĂzzel is meglocsolhatod, hogy könnyebben összekevered.
A kĂ©sz Ă©telt szĂłrd meg friss korianderrel Ă©s locsold meg citromlĂ©vel tĂĄlalĂĄs elĆtt.
A koriander Ă©s citrom frissessĂ©ge tökĂ©letesen kiegĂ©szĂti a fƱszeres Ăzeket Ă©s gazdagĂtja az Ă©telt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.