A szárított szardíniát alaposan öblítsd le hideg vízben, hogy eltávolítsd a felesleges sót.
A szardínia friss vízben való áztatása segít enyhíteni a sósságon.
Melegítsd fel a szezámmagolajat egy serpenyőben közepes lángon, majd add hozzá a szardíniát.
Ne hagyd, hogy az olaj túl forró legyen, mert a szardínia könnyen megéghet.
Adja hozzá a szóját, cukrot, szirupot és chili pasztát, majd keverd össze.
A chili paszta mennyiségét ízlés szerint változtathatod, ha fűszeresebben szereted.
Add hozzá az apróra vágott fokhagymát és a vizet. Keverd össze, és főzd 5-7 percig, amíg az ízek jól összeérnek.
Főzés közben érdemes kevergetni, hogy az étel ne égjen le, és minden íz jól eloszoljon.
Tálald a Myulchi Bokkeum-ot rizs kíséretében, hogy egy igazi koreai étkezést varázsolj az asztalra.
A fogás a legjobb, ha frissen tálalod, mivel a rizs jól felszívja a gazdag szószt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.