Ăntsd az almalevet egy közepes mĂ©retƱ lĂĄbosba, Ă©s kezdd el közepes lĂĄngon melegĂteni.
HasznĂĄlj jĂł minĆsĂ©gƱ, 100%-os almalevet a legjobb Ăz Ă©rdekĂ©ben.
Vågd fel a narancsot vékony szeletekre, és add hozzå az almaleves alaphoz.
A narancsot alaposan mosd meg, vagy hasznĂĄlj kezeletlen narancsot.
Tedd bele a fahéjrudat, a szegfƱszeget, a csillagånizst és a csipetnyi szerecsendiót az edénybe.
A fƱszerek mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint vĂĄltoztathatod.
Adj hozzĂĄ egy evĆkanĂĄl mĂ©zet Ă©s a vanĂlia kivonatot, majd keverd jĂłl el.
A mĂ©z mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint szabĂĄlyozd, a vanĂlia kivonatot pedig helyettesĂtheted vanĂliĂĄs cukorral.
FĆzd alacsony lĂĄngon 10-15 percig, de ne hagyd felforrni, hogy az Ăzek szĂ©pen összeĂ©rjenek.
Fontos, hogy alacsony lĂĄngon fĆzd, Ă©s ne forrald fel, mert az Ăzek megvĂĄltozhatnak.
Vedd le a tƱzrĆl, Ă©s hagyd ĂĄllni pĂĄr percig, hogy a fƱszerek mĂ©g jobban ĂĄtadjĂĄk aromĂĄikat.
MinĂ©l tovĂĄbb hagyod ĂĄllni, annĂĄl intenzĂvebbek lesznek az Ăzek.
SzƱrd le a cider-t, Ă©s öntsd bögrĂ©kbe vagy hĆĂĄllĂł poharakba.
A szƱrĂ©shez hasznĂĄlhatsz finom szƱrĆt vagy gĂ©zlapot.
DĂszĂtsd egy friss narancskarikĂĄval vagy fahĂ©jrĂșddal, majd tĂĄlald melegen.
A dĂszĂtĂ©s nem csak esztĂ©tikai, hanem tovĂĄbb fokozza az ital aromĂĄjĂĄt is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.