Ăntsd az almalevet egy közepes lĂĄbasba, Ă©s kezdd el közepes lĂĄngon melegĂteni.
Ăgyelj arra, hogy a lĂĄbas elĂ©g nagy legyen, hogy a cider ne forrjon ki.
Adj hozzå egy fahéjrudat, a szegfƱszeget és a frissen facsart narancslevet.
A szegfƱszeget Ă©rdemes mĂ©rsĂ©kelten adagolni, mert intenzĂv Ăze van.
LassĂș tƱzön fĆzd a cidert 10-15 percig, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
Ne forrald a cidert, mert az Ăzek elveszhetnek. ElĂ©g, ha gyöngyözik.
Vedd le a tƱzrĆl, majd keverd hozzĂĄ a mĂ©zet Ă©s a vanĂliakivonatot.
A mĂ©zet a tƱzrĆl levĂ©ve add hozzĂĄ, hogy megĆrizze az Ă©rtĂ©kes tĂĄpanyagait.
SzƱrd le a cidert egy finom szƱrĆn keresztĂŒl, hogy eltĂĄvolĂtsd a fƱszereket.
A szƱrĂ©shez hasznĂĄlhatsz gĂ©zlapot is a szƱrĆn, hogy mĂ©g tisztĂĄbb legyen a cider.
Ăntsd poharakba, Ă©s dĂszĂtsd egy narancsszelettel.
A poharakat elĆmelegĂtheted, hogy a cider tovĂĄbb maradjon meleg.
Azonnal tĂĄlald, Ă©s Ă©lvezd az illatos, fƱszeres cider ĂzĂ©t!
KĂnĂĄlhatsz mellĂ© kekszet vagy mĂĄs aprĂłsĂŒtemĂ©nyt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.