A rizslisztet és a kókuszreszeléket egy tálban keverd össze.
A rizslisztet alaposan át kell keverni a kókuszreszelékkel, hogy egyenletes legyen a tészta.
Add hozzá a cukrot, sót, és a kókusztejet. Keverd alaposan, majd adj hozzá annyi vizet, hogy a tésztát könnyen formázhatóvá tedd.
Ha túl sűrűnek találod, fokozatosan adj hozzá vizet, hogy a tészta ne legyen túl lágy.
A tésztából formázz kis golyókat, majd helyezd őket egy tálcára.
A golyókat egyenletesen formázd, hogy sütés közben minden darab egyforma legyen.
Forralj egy kis vizet, és gőzöld a golyókat 10-15 percig, amíg teljesen meg nem puhulnak.
A gőzölés segít, hogy a kókuszos rizsgolyók puhák és ragyogóak maradjanak.
A kész Narkel Naru-kat hagyd hűlni, majd tálald őket frissen.
A golyók finomak, ha frissen fogyasztod őket, de másnap is ízletesek maradnak, ha jól tárolod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.