A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágd. A koriandert tépd le kisebb darabokra.
A koriander frissességet ad a nattóhoz, és segít enyhíteni az erős fermentált ízt.
A nattót tedd egy tálba, majd add hozzá a mustárt, szójaszószt és citromlevet.
A mustár és a szójaszósz egyensúlyozza a nattó erős ízét, míg a citromlé frissítő hatást ad.
Keverd össze alaposan, hogy minden összetevő jól eloszoljon.
A nattót nem szükséges túl keverni, csak addig, amíg a hozzávalók jól össze nem állnak.
Szórd rá a felaprított hagymát és koriandert, majd borsot, és ismét keverd meg.
A hagyma és a koriander ízesíti a nattót, míg a bors egy kis pikantériát ad hozzá.
Tálald az elkészült nattót egy kis tálban, és fogyaszd frissen.
Ez az étel tökéletes reggelire, de köretként is remekül működik rizshez vagy sushikhoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.