A rizst főzd meg a csomagolás utasításai szerint. Ha már kész, tedd félre, hogy kihűljön.
A rizst érdemes kicsit előre megfőzni, hogy legyen ideje kihűlni, amíg a többi hozzávalót előkészíted.
A nattót egy kis tálkában tedd, és add hozzá a szójaszószt, valamint egy kis wasabit, hogy ízesebb legyen.
A nattó íze erősebb lehet, ha a wasabit egy kicsit tovább kevered benne.
A tojásokat tükörtojásnak süsd meg. A sárgája legyen folyós, hogy jól illeszkedjen a nattóhoz.
A tükörtojásokat ne süsd túl, mert akkor a sárgája nem marad folyós, ami az étel lényege.
A friss póréhagymát vágd apróra, és a nori algát tépd kisebb darabokra.
A nori ad egy különleges textúrát és ízt az ételhez, érdemes friss és jó minőségű nori algát használni.
A kész rizst tedd egy tálba, tedd rá a nattót, majd a tükörtojást. Szórd meg a póréhagymával és a nori algával.
A tálalás előtt egy kis extra szójaszósszal is meglocsolhatod az ételt, hogy még ízesebb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.