A marhahúst tisztítsd meg, majd vágd kisebb darabokra. A zöldségeket hámozd meg, és vágd fel a daikont és a sárgarépát karikákra, a gombát pedig szeleteld fel.
A marhahús főzését elősegíti, ha kicsit lepirítod a serpenyőben, mielőtt hozzáadod a leveshez.
Egy nagy fazékban öntsd fel a húsleves alaplevet, majd add hozzá a marhahúst, a sárgarépát, a daikont és a gombát. Főzd őket alacsony lángon 25-30 percig.
A húsleves alaplé ízének gazdagításához először piríthatod a húst, hogy mélyebb ízt adjon a levesnek.
A miso pasztát keverd össze a mirinnel, soja szósszal és a reszelt gyömbérrel. Add hozzá a leveshez, és keverd el alaposan.
A miso pasztát és a gyömbért ne főzd túl, hogy megőrizzék az ízüket.
Főzd még 15-20 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak és az ízek összeérnek.
A leves akkor lesz a legfinomabb, ha egy-két órát hagyod pihenni, hogy az ízek jobban összeérjenek.
Tálald melegen, friss korianderrel díszítve.
A koriander friss ízt ad a levesnek, és szép színt is biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.