Egy old fashioned pohárba helyezd a cukrot, és cseppents rá az Angostura bitters-t.
A kockacukor helyett használhatsz cukorszirupot is, ekkor nem kell annyit kevergetni.
Adj hozzá egy kis vizet, és keverd össze, amíg a cukor feloldódik.
A víz helyett használhatsz egy kevés szódavizet is, ami még frissítőbbé teszi az italt.
Tegyél a pohárba egy nagy jégkockát, majd öntsd rá a whiskey-t.
A jégkocka legyen minél nagyobb, hogy lassabban olvadjon. A whiskey típusa ízlés kérdése, de általában bourbon-t vagy rozswhiskey-t használnak.
Keverd meg az italt egy bárkanállal, hogy az ízek összeérjenek.
Keverd óvatosan, hogy a jégkocka minél kevésbé olvadjon.
Díszítsd a poharat egy narancshéj csíkkal, és tálald azonnal.
A narancshéjat csavard meg a pohár felett, hogy az illóolajok felszabaduljanak, és dörzsöld végig a pohár peremén is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.