Omija Hwachae magnólia bogyós Hwachae frissen tálalva jéggel és menta levelekkel

Omija Hwachae magnólia bogyós Hwachae

Az Omija Hwachae egy hagyományos koreai ital, amelyet különböző bogyókból, mint az omija (magnólia bogyó) készítenek. Az omija különleges ízt ad az italnak, amely egyszerre édes, savanykás és kissé fanyar. Ezt az italt a koreaiak gyakran fogyasztják nyáron, mivel frissítő és egészséges hatása van. Az omija Hwachae egy különleges és izgalmas ital, amely remek alternatívája a hagyományos üdítőitaloknak.

Előkészület 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
120 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
100 g Omija (magnólia bogyó)
2 ek. Méz
500 ml Víz
1 db Fresch citrom
200 ml Jeges víz
1 csokor Friss menta levelek

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Az omija bogyókat öblítsd le alaposan, majd áztasd be 20-30 percre langyos vízbe, hogy a bogyók jól kioldódjanak.

    Omija bogyót gyakran használnak a koreai konyhában, mivel friss, édes-savanykás ízt ad a különböző italoknak.

    2

    Miután a bogyók kiáztak, szűrd le a vizet, majd a bogyókat pürésítsd egy turmixgépben.

    A pürésített omija bogyók színe élénk piros, ami tökéletes a hűsítő italhoz.

    3

    Add hozzá a friss citrom levét és a mézet, majd jól keverd össze, hogy az ital íze egyensúlyba kerüljön.

    A méz édesíti az italt, miközben a citrom frissítő hatása kiemeli a bogyók ízét.

    4

    Öntsd a pürésített keveréket egy nagy tálba, majd hígítsd fel vízzel, hogy a kívánt intenzitású ízt elérd.

    Az omija alapú italok különlegessége a savanykás ízvilág, így ne hagyd ki a víz hozzáadását, hogy a leves ne legyen túl erős.

    5

    Töltsd meg a poharat jéggel, majd öntsd rá a kész italt.

    A jég segít abban, hogy az ital frissítőbb legyen, különösen a forró nyári napokon.

    6

    Díszítsd friss menta levelekkel, hogy egy extra friss ízt adj hozzá.

    A menta frissessége remekül illik a bogyós italhoz, és vizuálisan is feldobja a poharat.