Az omija bogyókat öblítsd le alaposan, majd áztasd be 20-30 percre langyos vízbe, hogy a bogyók jól kioldódjanak.
Omija bogyót gyakran használnak a koreai konyhában, mivel friss, édes-savanykás ízt ad a különböző italoknak.
Miután a bogyók kiáztak, szűrd le a vizet, majd a bogyókat pürésítsd egy turmixgépben.
A pürésített omija bogyók színe élénk piros, ami tökéletes a hűsítő italhoz.
Add hozzá a friss citrom levét és a mézet, majd jól keverd össze, hogy az ital íze egyensúlyba kerüljön.
A méz édesíti az italt, miközben a citrom frissítő hatása kiemeli a bogyók ízét.
Öntsd a pürésített keveréket egy nagy tálba, majd hígítsd fel vízzel, hogy a kívánt intenzitású ízt elérd.
Az omija alapú italok különlegessége a savanykás ízvilág, így ne hagyd ki a víz hozzáadását, hogy a leves ne legyen túl erős.
Töltsd meg a poharat jéggel, majd öntsd rá a kész italt.
A jég segít abban, hogy az ital frissítőbb legyen, különösen a forró nyári napokon.
Díszítsd friss menta levelekkel, hogy egy extra friss ízt adj hozzá.
A menta frissessége remekül illik a bogyós italhoz, és vizuálisan is feldobja a poharat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.